El quadern dels periodistes apocalíptics, integrats, optimistes i/o solidaris

EL QUADERN DELS PERIODISTES APOCALÍPTICS, INTEGRATS, OPTIMISTES I/O SOLIDARIS

4 feb 2018

Periodisme i educació, una responsabilitat compartida

El dimarts 6 de febrer, a les set de la tarda, a la sala d'actes de Rosa Sensat (avinguda de les Drassanes, 3, Barcelona) se celebrarà la presentació de la 'Revista XQ', que edita la Fundació Periodisme Plural i està destinada a estudiants adolescents.

'Revista XQ' és una iniciativa que, segons els seus impulsors, pretén "crear una illa de credibilitat" per portar el periodisme a les escoles, els instituts d'ensenyament secundari i també a les famílies, a partir de la feina feta amb 'El Diari de l'Educació', que també edita la Fundació Periodisme Plural.

A l'acte d'aquest dimarts també hi participa 'Info K', el programa informatiu per a nens i joves de la Televisió de Catalunya, i el projecte 'Nushu' de realitat augmentada. Josep Carles Rius, president de la Fundació Periodisme Plural i ànima del diari digital 'Catalunya Plural', opina que pot ser una bona ocasió per reflexionar sobre el paper del periodisme en l'educació.

A més de Rius, al debat posterior a la presentació que se celebrarà dimarts hi participaran Francina Martí, presidenta de l'Associació de Mestres Rosa Sensat; Laia Servera, director del multiguardonat 'Info K', i Eva Domínguez, creadora de Nushu, un servei de realitat augmentada.


No hay comentarios:

Publicar un comentario