El quadern dels periodistes apocalíptics, integrats, optimistes i/o solidaris

EL QUADERN DELS PERIODISTES APOCALÍPTICS, INTEGRATS, OPTIMISTES I/O SOLIDARIS

29 feb 2012

Projecte Reset

Hola,
Som la Carme Riera i l’Alba Muñoz, dues joves periodistes independents catalanes. Us escrivim per presentar-vos el nostre projecte de mitjà de comunicació digital, participatiu i multimèdia a Internet, anomenat Reset. Es tracta d'una iniciativa que neix de la precarietat i la desconnexió de les noves generacions de professionals vers els mitjans tradicionals, i que està dirigida i alimentada pel gruix il·limitat de joves periodistes, fotoperiodistes i professionals audiovisuals de Catalunya, Espanya i Llatinoamèrica.

La crisi al nostre sector no ens és vista només com una crisi de model econòmic i de negoci. No es tracta de que no trobem feina en sortir de les univeristats, sinó de que molts de nosaltres ja no ens sentim atrets (ni consumim) els mitjans tradicionals i mainstream per entendre i conèixer la realitat a fons. Des del nostre punt de vista, estem, sobre tot, davant d’una crisi de continguts, de valors i de creativitat.

Us fem arribar el material amb què estem difonent el projecte. Molt més que una web, es tracta d'un projecte que pretén empoderar [sic] a tots es periodistes (sobretot freelance) a través de diverses eines a la xarxa.

www.theresetproject.com
@theresetproject
theresetproject.tumblr.com

1 comentario: